Доставка и Плащане

С цел закупуването на продукти или услуги от Beritbg.com, Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата на закона за защита на личните данни. Beritbg.com използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Ние използваме изпратената от вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на вашата заявка за продукти или услуги.

Вашите лични данни като име, фамилия, телефонен номер, град, пощенски код, офис на Еконт или Спиди, или адрес за доставка се предоставят на Еконт Експрес или на Спиди с цел изпълнение на вашата поръчка.

Фирма Берит ЕООД предлага доставка до всяка точка на страната.

Доставки се извършват и чрез куриерски фирми Еконт и Спиди.

Цената на доставката е по договаряне и в зависимост от стойността на поръчания продукт, теглото и обема на поръчаните от Вас продукти. След като направите поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на стойността на доставка на поръчката.

В случай, че желаете доставката да се извърши със друга куриерска фирма, след като се свържем с Вас по телефона за потвърждаване на поръчката, моля да уточните това ваше желание.

Доставката се извършва на следващия работен ден за поръчки направени и потвърдени преди 13 часа. За поръчки направени и потвърдени след 13 часа продуктите се изпращат на следващия работен ден.

Поръчките от събота и неделя или почивни празнични дни, се обработват и изпращат в понеделник или първия работен ден.

Плащането на поръчаните стоки се извършва при доставката.